2021-10-27 08:08:41• hírek • Szatmár.ro

Fiatalok az idősekért – 50 csomagot osztottak ki a fiatal önkéntesek Szatmárnémetiben

“Youth for care” program néven zajlik a Romániai Máltai Szeretetszolgálat országos szintű programja, amelynek célja, hogy a szervezet ifjúsági csoportjai (vagyis a Máltai Ifjúság) élelmiszercsomagokkal segítsék az idős embereket.

A program egy nagyobb tevékenységsorozat része, a fiatalok régiónként dolgoznak együtt. Október 26-án volt a szatmárnémeti, nagybányai és máramarosszigeti önkéntesek közös akciója.

“Szatmárnémetiben szerveztük meg a csomagosztást, hozzánk társultak a két legközelebbi fiókszervezet önkéntesei, akikkel együtt dolgoztunk a tevékenység során. Elkészítettük a csomagokat, amelyek alapélelmiszereket tartalmaztak, majd útnak is indultunk és hazavittük az adományt az időseknek.” – meséli Hegedüs Gergő, a szervezet vezetője.

“Csatlakoztak az akciónkhoz a Szociális Igazgatóság munkatársai is, amit ezúton is hálásan köszönünk.” – tette hozzá Gergő.

A Máltai Szeretetszolgálat világszerte a hit védelmét és rászorulók megsegítését tűzte ki céljául, a mai program is ennek fényében zajlott.













Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: